Level Eleven Amsterdam

Level Eleven Amsterdam is een unieke evenementenlocatie midden in Amsterdam, naast station Amsterdam Centraal. Bij Level Eleven Amsterdam kunnen gasten terecht voor verschillende soorten (bedrijfs-)evenementen. Alles is mogelijk, van een bedrijfsborrel tot productpresentatie of congres tot een huwelijk! Dankzij de industriële en hippe inrichting, het vakkundige personeel, de uitstekende catering en het fantastische uitzicht is dit een absolute toplocatie. Deze locatie is direct online te boeken via OneMeeting.com. Bekijk ook de website via level-eleven.nl.

Team Level Eleven

Team Level Eleven bestaat uit ongeveer 10 collega’s. Wie kunnen beter vertellen hoe het de locatie in elkaar steekt dan de medewerkers zelf? Lees hieronder alle Kindest ervaringen van Team Level Eleven.

Elleke Groot, Directeur

 

“Ik ben bij Regardz begonnen als Stagiair Management Assistent waar ik o.a. de CHO van Regardz, Luc van Bussel, assisteerde. Na een coaching gesprek gaf hij aan dat ik na mijn stage aan de slag mocht als Projectmanager, waar ik samen met een collega een totaal nieuw concept mocht starten: Boardroomz. Letterlijk alles mochten we oppakken en bedenken. Na een aantal maanden in die functie te hebben gewerkt had ik weer een gesprek met Luc van Bussel, die aangaf dat hij mij wel zag als de nieuwe Event Manager in Level Eleven Amsterdam. Event Manager in Amsterdam op je 23ste, zo’n droombaan had ik nooit voor ogen kunnen hebben. Inmiddels ben ik mag de verantwoordelijkheid dragen voor deze locatie, in de functie van Directeur. Dat ik al die kansen heb gekregen is fantastisch.”

Elleke_ZilverenToren