Onze merken

Regardz Hospitality Group B.V. -gevestigd in Amersfoort- is een familiebedrijf in de gastvrijheidsbranche. In de afgelopen jaren heeft Regardz Hospitality Group drie kernactiviteiten ontwikkeld binnen de gastvrijheidsbranche. Daarnaast zijn er ook twee labels die een belangrijke bijdrage leveren aan deze kernactiviteiten.

OneMeeting
  • OneMeeting.com is de primaire kernactiviteit van Regardz Hospitality Group. OneMeeting is een internationale, onafhankelijke intermediair in de MICE-branche en biedt totaaloplossingen voor alle bijeenkomsten van bedrijven, organisaties, instellingen en overheden voor zowel directe (online) boekingen tot omvangrijke Europese Aanbestedingen. De klanten van OneMeeting worden hiermee wereldwijd ontzorgt voor al hun bijeenkomsten en overnachtingen.
Hospitality Operator
  • Regardz Hospitality Group is een exploitant van elf eigen locaties: twee hotels, twee event centers, drie congrescentra en vier vergadercentra vormen het Nederlandse exploitatiebedrijf van Regardz Hospitality Group. Iedere locatie heeft haar eigen unieke karakter. Wat overeenkomt is de kwaliteit van de faciliteiten. Om welke reden onze gasten ook komen, ze kunnen altijd rekenen op onze Hartverwarmende Hospitality. Wij geven ze graag een thuisgevoel.
NewHospitality
  • Regardz Hospitality Group biedt met NewHospitality B.V. een advies & consultancy bedrijf binnen het domein van gastvrijheid, dienstverlening en cultuurontwikkeling. De visie van Regardz Hospitality Group is dat mensen elkaar (fysiek) blijven ontmoeten. De missie is om mensen samen te brengen binnen de MICE-activiteiten van de organisatie. Het doel is daarom om altijd een totaaloplossing op maat te maken voor alle soorten bijeenkomsten.

Onze labels

Clubizz
  • Clubizz: het Business Lounge concept en onderdeel van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel, te boeken via www.clubizz.nl;
Hartig