Boardroomz.nl is het online platform voor bijeenkomsten tot 25 personen op toplocaties. De juiste vergaderruimte voor directie-overleg of een boardmeeting met Raad van Bestuur, Raad van Toezicht of Raad van Advies is vaak moeilijk te vinden in het enorme online aanbod van vergaderzalen. Boardroomz.nl biedt daarom de oplossing voor het vinden van de juiste locatie, waarbij de ruimte en services een toegevoegde waarde hebben.

Zakelijk Nederland, op zoek naar een passende locatie voor een board meeting, kan bij Boardroomz.nl terecht. Op Boardroomz.nl is het zoeken naar een boardroom eenvoudig en snel. De boardrooms zijn ingedeeld in vier categorieën; Rust & Ruimte, Hip & Happening, Stadse Allure en Stijlvol Klassiek. Dit, en de mogelijkheid om het zoekresultaat te specificeren naar plaats en aantal personen zorgt ervoor dat een geschikte boardroom met een paar klikken binnen handbereik is.

Boardroomz.nl is een samenwerking tussen Regardz Hospitality Group B.V. en de NCD (Nederlandse vereniging voor Commissarissen en Directeuren).

Heb je vragen over Boardroomz.nl? Onze collega Lisanne van Dijk staat je graag te woord! Zij is te bereiken via info@boardroomz.nl of via telefoonnummer 0800 – 250 60 61.