OneMeeting.com – Onafhankelijk Meeting Platform

 

OneMeeting is een onafhankelijke, internationale intermediair voor alle soorten bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan meetings, incentives, conventions en exhibitions. OneMeeting heeft toegang tot een groot aanbod aan locaties wereldwijd.

OneMeeting.com is hét meeting platform waar bedrijven en organisaties één oplossing vinden voor al hun bijeenkomsten. Ook als het gaat om het beheren van bijeenkomsten (Mijn account) en het uitnodigen van deelnemers. Naast een gebruiksvriendelijk proces, bieden wij continu inzicht en overzicht. En gasten die weer terugkomen, belonen wij natuurlijk. Hen bieden wij een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma: Extraaz.

 

5 Meeting Services: Uw maatwerk meeting-oplossing

 

Bij OneMeeting heeft u de keuze uit vijf Meeting Services. Er is er altijd een die naadloos past. Bij uw organisatie, bij uw wensen en bovenal bij u. Persoonlijk samenwerken vanuit maatwerk, daar gaat het om. Zo maken we van elke bijeenkomst een speciale ontmoeting. Op uw manier, met onze expertise en ervaring.

Zelf online en offline uw locaties boeken en tegelijk weten dat onze Meeting Experts voor u klaarstaan? Dan is Meetings Direct uw OneMeeting oplossing. Houdt u van vaste afspraken en contracten op maat? Meetings in Contract biedt u alle voordelen en gemak. Of kiest u met Meetings InHouse voor een (h)echte samenwerking met een van onze Meeting Experts bij u op locatie?

OneMeeting_Logo_mail (5)
  • Ruim aanbod aan locaties wereldwijd
  • 24/7 online boekingen beheren
  • Persoonlijk contact met Meeting Experts via (gratis) telefoonnummer 0800 – 250 60 60
OneMeeting-scherm-275x300
OneMeeting.com