‘Kindest Service’ medewerkers 2019

Elk jaar vindt binnen Regardz de verkiezing van de ‘Kindest Service’ medewerker plaats. Een soort ‘medewerker van het jaar-verkiezing’, maar dan voor de aardigste collega. Alle medewerkers geven van hun locatie een eerste en tweede keuze door, waarna er per locatie een winnaar bekend wordt gemaakt. Iedereen kan deze locatietitel winnen, ongeacht zijn of haar functie, afdeling of lengte van dienstverband. Uit de locatiewinnaars wordt tijdens de finale de ‘Kindest Service’ medewerker van de groep gekozen, die een jaar lang deze titel mag dragen.

Rogier

Winnaar 2019: Rogier Adelaar

 

 

 

Rogier weet met zijn ontluikende charme elke dag opnieuw de harten van zijn collega’s te veroveren. Is het niet met een kop thee, dan is het wel met een grapje of een beroemde Roger-uitspraak. Hij heeft zich gedurende de jaren onmisbaar gemaakt, zowel voor de organisatie als persoon. In elke situatie is en blijft hij ontzettend behulpzaam en zeer betrokken. Een echte stille kracht met een grote passie voor zijn werk! Met zijn humor en vrolijkheid maakt hij van elke dag een feestje. Rogier is dan ook met recht door zijn collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van het Hospitality Center 2019.

Celinde Spoel

Celinde

Celinde is een hartverwarmende collega die zeer behulpzaam en vriendelijk is en waar we altijd op kunnen bouwen. Ze zet graag dat extra stapje voor haar gasten en weet altijd wel iets te bedenken om hen te verrassen. Daarnaast is Celinde een echte verbinder binnen het Bergteam: altijd vrolijk, vol energie en een echte doorzetter. Kortom: een collega om trots op te zijn. Celinde is dan ook met recht door haar collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van het Berghotel 2019.

Eline Weeber

Eline

Eline is de moeder van Level Eleven. Ze staat altijd voor iedereen klaar, met een luisterend oor, een lach of een knuffel. Ze vindt het belangrijk dat iedereen lekker in zijn vel zit en zal er alles aan doen om collega’s, gasten en klanten een warm thuisgevoel te geven. Daarnaast weet ze als commerciële tijger met haar stralende lach en enthousiasme iedereen te overtuigen en met elkaar te verbinden. Eline bruist van de energie en liefde. Eline is dan ook met recht door haar collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van Level Eleven 2019.

Ellen Nijhof

Ellen

Ellen is een ware teamplayer. Met haar nuchtere en praktische insteek en haar ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit, staat zij midden in haar team. Ellen heeft gedurende haar korte periode in Eindhoven dan ook een mooie impuls geleverd aan de teamspirit van team Gele Kegels. Daarnaast weet ze gasten vanaf dag één een warm welkom te geven en de detailbeleving naar een hoger plan te tillen. Ze kwam, zag en overwon! Daarom is Ellen met recht door haar collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van de Gele Kegels 2019.

Jaap de Jong

Jaap

Jaap staat altijd voor iedereen klaar, behulpzaam en handig als hij is. Is er iets stuk, Jaap hoeft er maar naar te kijken en vindt een oplossing. Hij kan echt alles repareren. Ook al is het zijn vrije dag, je hoeft hem maar te bellen en Jaap is onderweg. Aardig en zorgzaam zijn woorden die hem typeren. Jaap is altijd in voor een praatje en nooit chagrijnig. In de ochtend loopt hij zingend en fluitend door het gebouw. Jaap doet dan ook niet alleen aan gebouwbeheer, maar ook aan sfeerbeheer. Daarom is Jaap met recht door zijn collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van de Eenhoorn 2019.

Liesbeth Mekkring

Liesbeth

Liesbeth is een en al glimlach en positiviteit. Een stralend gezicht met een warm hart. Zonder enige horeca-ervaring heeft ze zich haar functie in de afgelopen jaren als geen ander eigen gemaakt. Ze is het voorbeeld dat warmte, enthousiasme en hartelijkheid het verschil maken. Haar behulpzaamheid, grote lach, doorzettingsvermogen, aardigheid en ‘toppie’s’ typeren haar het meest. Ze is een uitermate harde werker en staat dagelijks voor elke gast, leverancier en collega klaar. Liesbeth ademt gastvrijheid en is dan ook met recht door haar collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van de Buitensoos 2019.

Martin Kolfschoten

Martin

Martin is van nature opgewekt en positief: met hem in het team komt alles altijd goed! Gasten en collega’s kunnen altijd op hem rekenen. Martin is een harde werker en zet graag dat stapje extra om zowel gasten als collega’s te verrassen en zich thuis te laten voelen. Hij is constant op zoek naar verbetering en is sterk in het bedenken en uitrollen van nieuwe concepten. Als muzikale chef zorgt hij dagelijks voor een gezellige noot en levert hij een belangrijke bijdrage aan de warme sfeer in La Vie. Martin is dan ook met recht door zijn collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van La Vie 2019.

Mevrouw de Ru

Mevrouw de Ru

Met stip op 1! Mevrouw de Ru is een lieve, attente en zorgzame dame. Ze staat altijd klaar voor gasten en collega’s: niets is haar teveel. Ze werkt hard en altijd met een lach op haar gezicht. Ze verwent haar collega’s en gasten graag met haar Surinaamse kookkunsten, maar staat zeker ook bekend om haar luisterend oor. Met haar grapjes is ze bovendien een enorme sfeermaker in de keuken. Kortom: een zeer waardevolle collega die zich al jaren inzet voor ons hotel. Mevrouw de Ru is dan ook met recht door haar collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van het Airport Hotel 2019.

Rob van Olffen

Rob

Rob heeft zich sinds zijn overstap naar The Globe in korte tijd ontpopt tot een supervriendelijke, hands-on Hospitality Manager. Hij staat voor iedereen klaar, laat zich niet uit het veld slaan en geeft het goede voorbeeld door zelf voorop te lopen. Een echte aanpakker! Met zijn droge humor en luisterend oor weet hij zijn team elke dag te motiveren en gasten voor zich te winnen. Rob is dan ook met recht door zijn collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van The Globe 2019.

Yahaya Zakari

Yahaya

JAJA! De man die te allen tijde ja zegt. Yahaya is zeer empathisch en toont een enorme inzet voor het Planetarium. Als hij een bijdrage kan leveren, zal hij dit altijd doen. Yahaya is een harde werker die het liefst op de achtergrond staat, maar het podium verdient. Met zijn glimlach maakt hij van elke nieuwe dag een mooie dag. Hij is altijd geïnteresseerd in anderen en iedereen loopt dan ook met hem weg. Daarom is Yahaya met recht door zijn collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van het Planetarium 2019.

Yolanda Vissers-Veerman

Yolanda

Yolanda is echt een duizendpoot. Ze is iemand die van aanpakken weet en zich niet gek laat maken. Yolanda zorgt voor een warm ontvangst, maakt altijd even tijd voor een persoonlijk praatje en doet er alles aan om het haar gasten naar de zin te maken. Voor haar collega’s is zij collegiaal, betrokken en zorgzaam. Yolanda hecht veel waarde aan een gezellige sfeer in het team en draagt hier dan ook graag enthousiast aan bij. We zijn enorm blij dat Yolanda onderdeel is van ons Green Team. Yolanda is dan ook met recht door haar collega’s verkozen tot dé ‘Kindest Service’ Medewerker van The Green 2019.