Onze locaties

Verspreid over het hele land heeft Regardz Hospitality Group 10 eigen bedrijven, die worden ondersteund door Regardz Hospitality Center (HRM, ICT, Finance, Meeting Experts, Marketing en Sales). Iedere locatie heeft haar eigen karakter. Wat wel overeenkomt is de kwaliteit van de faciliteiten. Alle locaties zijn bij uitstek geschikt om te werken, te ontmoeten, te vergaderen, te trainen, te congressen of te feesten. Met welke reden onze gasten ook komen, ze kunnen altijd rekenen op Hartverwarmende Hospitality. Dus overal zijn ze zo goed als thuis.

Voor de volledigheid: wij bieden alleen vacatures aan voor onderstaande (eigen) locaties.

Groepsfoto Hospitalilty Center
Rotterdam Airport Hotel gebouw
Berghotel voorzijde terrras
Hospitality Center
Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel
Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Gevestigd op de 2e en 6e verdieping van Eenhoorn Meeting Center in Amersfoort, biedt het Hospitality Center ondersteuning aan alle locaties.

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel, een 4-sterren hotel en restaurant met een unieke ligging bij het Rotterdam The Hague Airport.

Best Western Plus Berghotel Amersfoort, het nostalgische en unieke 4-sterren hotel en restaurant, gevestigd bovenop de Amersfoortse Berg.

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort voorkant nieuw
Gele Kegels
La Vie Utrecht nieuw
Eenhoorn Meeting Center Amersfoort
Gele Kegels Meeting Center Eindhoven
La Vie Meeting Center Utrecht

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is een moderne vergader- en congreslocatie, gevestigd op 84 stappen van station Amersfoort.

Gele Kegels Meeting Center Eindhoven is de trainings- en vergaderlocatie vol met harde werkers en Brabantse gezelligheid.

La Vie Meeting Center Utrecht is dé vergaderlocatie, gevestigd in hartje Utrecht en geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten.

Theater buitensoos
Planetarium Amsterdam
The Globe Den Haag
Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle
Planetarium Meeting Center Amsterdam
The Globe Meeting Center Den Haag

Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle & Theater Buitensoos is de creatieve en inspirerende locatie waar alles mogelijk is, gevestigd bij station Zwolle.

Planetarium Meeting Center Amsterdam is de perfecte locatie voor congressen, bijeenkomsten en trainingen en gelegen in het Amsterdamse Gaasperpark, langs de A9.

The Globe Meeting Center Den Haag, de mooie vergader- en trainingslocatie, direct gevestigd naast het Station Den Haag HS (Station Hollands Spoor).

WTC Arnhem
level eleven
The Green Meeting Center Arnhem
Level Eleven Amsterdam

The Green Meeting Center Arnhem is de vergaderlocatie, gevestigd op station Arnhem. Met het prachtig panoramisch uitzicht over heel Arnhem is dit een unieke locatie.

Level Eleven Amsterdam is de trainings- en eventlocatie, gevestigd naast station Amsterdam Centraal.