Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort was het eerste horeca exploitatiebedrijf van het in 1982 ontstane AHM Hotel Groep, de overkoepelende organisatie die in 2005 van naam wijzigde naar Regardz Hospitality Group. Eenhoorn Amersfoort is gevestigd op 84 stappen van station Amersfoort. Het is een moderne vergader- en congreslocatie, geschikt voor alle soorten bijeenkomsten. Onder andere de unieke Rondeelzaal, waar Eenhoorn Meeting Center Amersfoort tot 350 gasten in kan herbergen, en 25 subzalen. Bekijk ook de eigen website via www.eenhoornamersfoort.nl.

Team Eenhoorn

Team Eenhoorn bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wie kunnen beter vertellen hoe de locatie in elkaar steekt dan de medewerkers zelf? Lees hieronder alle Kindest ervaringen van Team Eenhoorn.

Franciëne van Dieren, Servicemedewerker Receptie

“Bij Regardz sponsoren we het Ronald McDonald Kinderfonds, waarvoor we op alle locaties ook verkoopacties hebben. Ik ben daar zo enthousiast over dat ik me daar met liefde en plezier ook voor inzet. Thuis op de bank haak ik, van wortels voor de Ronald McDonald-konijnen, tot pennenbakjes, koekjes en paddenstoelen… van alles. Deze verkopen we vervolgens bij de receptie van Eenhoorn Amersfoort en de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds.”

Kindest Franciëne