Gele Kegels Meeting Center Eindhoven

De trainings- en vergaderlocatie Gele Kegels Meeting Center Eindhoven is gevestigd naast het centraal station van Eindhoven. Geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten en voorzien van alle denkbare faciliteiten, technische ondersteuning en een uitgebreid assortiment aan catering. Met een dosis Brabantse gezelligheid! De locatie heeft 13 verschillende zalen die aan alle speciale wensen aangepast kunnen worden. Kijk voor meer informatie op www.gelekegelseindhoven.nl.

Team Gele Kegels

Team Gele Kegels bestaat uit ongeveer 5 collega’s. Wie kunnen beter vertellen hoe het de locatie in elkaar steekt dan de medewerkers zelf? Lees hieronder alle Kindest ervaringen van Team Gele Kegels.

Tamara van den Berkmortel, Hospitality Manager

 

“Het Gele Kegels team is best klein, waardoor je snel op alle afdelingen kan en moet bijspringen. Dan ben ik bezig met een gastenontvangst, zet ik tussendoor wat zalen klaar, neem ik achter de receptie even de telefoon op, maak ik de roosters, doe ik wat bestellingen en even later sta ik in de keuken. Heel uitdagend en divers, en het vergroot je verantwoordelijkheidsgevoel. Samen doen we alles. Eigenlijk is mijn functie ‘serviceverlener’ voor gasten en klanten.”

Tamara_GeleKegels