La Vie Meeting Center Utrecht

Training- en vergaderlocatie La Vie Meeting Center Utrecht is gevestigd in het hartje van Utrecht dichtbij het centraal station en het centrum van Utrecht. Geschikt voor alle soorten bijeenkomsten en voorzien van alle denkbare faciliteiten. La Vie Meeting Center Utrecht is afgelopen zomer in een nieuw jasje gestoken en zit barstensvol nieuwe energie en inspiratie. La Vie Meeting Center Utrecht heeft 40 zalen met oneindig veel mogelijkheden. Voor meer informatie bekijk ook onze eigen website via lavieutrecht.nl.

Team La Vie

Team La Vie bestaat uit ongeveer 35 collega’s. Wie kunnen beter vertellen hoe het de locatie in elkaar steekt dan de medewerkers zelf? Lees hieronder alle Kindest ervaringen van Team La Vie.

Petra Verheij, Servicemedewerker Bediening

“Gasten hebben het in de gaten als je niet echt bent. Wanneer je rondloopt met een nep-glimlach dan prikken gasten daar zo doorheen. Voor team La Vie Utrecht zoeken we dan ook alleen echte mensen, en die hebben we gelukkig. Daar bovenop hebben we veel lol met elkaar. We kunnen goed met elkaar lachen, halen geintjes met elkaar uit en hebben plezier in ons werk. Dat heeft z’n weerslag op de gasten, die waarderen dat. Die vinden dat leuk om te zien en doen graag mee. Zo vliegt een dag om. Wanneer mijn collega’s en mijn gasten een leuke dag hebben gehad dan ga ik ook blij naar huis.”

Petra_LaVie
Martin_LaVie

Martin Kolfschoten, F&B Manager

“Zodra het kan stuur ik alle collega’s uit de keuken de vloer op. Daar gebeurt het, voor de schermen. Wanneer gasten zien dat ze voor de lunch of het diner worden ontvangen door koks, is de drempel ook weg als ze inhoudelijk iets over het buffet willen vragen. Mensen met een bepaald dieet, daar lopen we dan een rondje mee langs het buffet en stellen zo samen een bord samen. Om te helpen waar nodig. Handig voor de gasten en voor ons leuk om te doen!”

Humphrey Druppers, Servicemedewerker Algemeen Onderhoud

“Ze noemen mij ook wel de pandbeheerder, de huismeester. Toevallig woon ik ook nog eens aan de overkant. Handig ook voor de collega’s, want als er in het weekend of in de avond iets is dan bellen ze mij even en sta ik twee minuten later binnen. Vind ik niet erg om te doen, want het wordt gewaardeerd. Dan is het goed. Je krijgt hier veel waardering voor je werk en daarom doe je alles voor elkaar. We zijn samen de La Vie-familie.”

Humphrey_LaVie