Level Eleven Amsterdam

Level Eleven Amsterdam is een unieke evenementenlocatie midden in Amsterdam, naast station Amsterdam Centraal. Bij Level Eleven Amsterdam kunnen gasten terecht voor verschillende soorten (bedrijfs-)evenementen. Alles is mogelijk, van een bedrijfsborrel tot productpresentatie of congres tot een huwelijk! Dankzij de industriële en hippe inrichting, het vakkundige personeel, de uitstekende catering en het fantastische uitzicht is dit een absolute toplocatie. Bekijk ook de website via level-eleven.nl.

Team Level Eleven

Een jong dynamisch team, die de schouders er onder zetten en zeker niet verlegen zijn. Dit dream team zet zich er voor in om de verwachtingen te overtreffen.

Léon Egberts, Directeur

 

“Na anderhalf jaar de operationele kant van de evenementenwereld te hebben omarmt, kan ik trots vertellen dat ik vanuit de functie van Directeur mij verder in deze branche ga verbreden. Als eindverantwoordelijke van Level Eleven ga ik er samen met mijn team voor zorgen dat we de verwachtingen van elke gast blijven overtreffen!

Het is mijn uitdaging om onze gasten voor iedere wens een innovatieve oplossing te bieden en te zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij Level Eleven. Mijn ervaring van de afgelopen jaren heeft me geleerd dat het niet uitmaakt wie iemand is of waar die vandaar komt: een warm welkom en oprechte hospitality wordt altijd gewaardeerd!

Ik en mijn gedreven en enthousiast team staan voor je klaar om je met open armen te ontvangen.

Iedere gast een oprecht welkom geven en met een glimlach de deur uit laten lopen. Als het even kan met een warme handdruk, omhelzing of knuffel gedag zeggen. Dat is mijn huidige werkomgeving. Hoe kan je daar nou niet blij van worden?”

© Twycer / www.twycer.nl