Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Theater Buitensoos

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Theater Buitensoos is de creatieve & inspirerende locatie voor elke zakelijke ontmoeting. Van indrukwekkend groot tot intiem klein, alles is mogelijk met de 32 zalen bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Theater Buitensoos. Samen creëren we dagelijks creatieve, inspirerende en pro-actieve mogelijkheden en oplossingen voor de zakelijke ontmoetingsbeleving. Samen met elkaar maken we al deze ontmoetingen waardevol! Bekijk de websites via nieuwebuitensocieteitzwolle.nl en theaterbuitensoos.nl voor meer informatie.

Team Buitensoos

Team Buitensoos bestaat uit ongeveer 30 collega’s. Wie kunnen beter vertellen hoe het de locatie in elkaar steekt dan de medewerkers zelf? Lees hieronder alle Kindest ervaringen van Team Buitensoos.

Marijke van der Weide, Sales Manager

“Werken voor het aardigste bedrijf van Nederland is voor mij iedere dag een feestje. Aardig moet je niet willen zijn, dat moet in je bloed zitten. Ik ben december 2015 begonnen als Stagiair Reserveringen, en nu mag ik mijzelf Sales Manager van de Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos noemen. Dit is ook typerend voor Regardz, talenten worden gezien en kansen worden benut. Ik ben erg blij dat ik dit bedrijf mag vertegenwoordigen en iedereen mag vertellen hoe mooi dit bedrijf is. Het mooie aan mijn functie vind ik dat ik mensen mag helpen in het vinden van een passende locatie in de breedste zin van het woord. Aanvragen, van stamppot tot kaviaar, van vergaderen naar feesten en van een simpele beamer tot een lasershow, alles is mogelijk! Ieder gesprek dat positief afgerond wordt, geeft mij een grote glimlach op mijn gezicht en een energyboost om het onderste uit de kan te halen.”

Marijke van der Weide
Mariska_NBZ

Mariska aan het Rot, Servicemedewerker Receptie

 

“Mensen hoeven zich nooit twee keer aan me voor te stellen. Ik vind het belangrijk dat ik weet wie wie is, en dat de zaalsleutel bijvoorbeeld al klaar ligt wanneer ik een gast door de ramen heen aan zie komen lopen. Overdag voel ik me soms een Sherlock Holmes. Dat je je oren constant open hebt om te horen wat mensen nodig hebben, even aantekeningetje van maken en er meteen op inspelen. En we doen het allemaal voor een glimlach. Dat hoort hier.”

Barry Nijstad, Chef Kok

 

“Omdat je vanuit de keuken natuurlijk dagelijks wat minder in contact staat met gasten moeten je leren te verrassen en verwennen door steeds iets nieuws te laten zien. Zo bedachten we laatst, omdat de Nieuwe Buitensociëteit toch een theater is, iets met de trussen te gaan doen. Aan de trussen hangt normaal de verlichting en het geluid, ons leek het leuk om hier eens allemaal eten in te hangen. Grote hammen en worsten, maar mensen konden ook koekhappen. Zulke dingen. Daarnaast zijn we altijd nieuwe manieren aan het bedenken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Zo had ik een kookmarathon van 36 uur georganiseerd.”

vacatures
Arie_NBZ

Arie van Ooijen, Servicemedewerker Banqueting

 

“Het kost ons zo weinig moeite om aardig te zijn. Wanneer we avondzalen hebben komen er soms mensen binnenrennen met een verhaal over “te laat dit, de trein dat” waarop wij altijd vragen: “Heeft u al kunnen eten?” Binnen een kwartier hebben we deze gasten dan in de zaal een broodje gebracht. Dan komen ze achteraf langs om ‘de held van de avond’ te noemen… Dat je iemand met zo iets zo blij kan maken.”