The Green Meeting Center Arnhem

The Green Meeting Center Arnhem is dé vergaderlocatie in hartje Arnhem. Met prachtig panoramisch uitzicht over Arnhem en omgeving en met 14 zalen uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten van 2 tot 250 personen. Binnen The Green Meeting Center Arnhem werken ongeveer 10-15 medewerkers, verdeeld over de afdelingen receptie, keuken en banqueting. Een klein team waarbij samenwerking en flexibiliteit erg belangrijk is. Service en kwaliteit staan bij ons altijd bovenaan en als team zorgen we er samen voor dat onze gasten graag weer terug komen! Bekijk voor meer informatie ook de website via thegreenarnhem.nl.

Team The Green

Team The Green bestaat uit ongeveer 10 collega’s. Wie kunnen beter vertellen hoe het de locatie in elkaar steekt dan een van de medewerkers zelf? Lees hieronder alle Kindest ervaringen van Anne Baken-van den Brink.

Anne Baken WTC

Anne Baken-van den Brink, Servicemedewerker Receptie

 

“Bij de receptie leg je het eerste contact met de gast. Ik vind het leuk om de eerste warme deken over de gast heen te leggen. De gast een binnenvoelbaar gevoel geven. Als een gast in de zaal een vraag heeft belt deze met de receptie en krijgt mij dan aan de lijn, ik bel vervolgens een collega van de bediening die het direct oppakt. Luistergevig zijn is hierbij erg belangrijk. Ook zijn wij bij de receptie het eerste punt die opnemen als mensen bellen om bijv. een reservering te maken. Het goed aannemen van alle informatie en vervolgens doorverbinden naar Regardz Customer Service is belangrijk. Naast alle momenten van gastencontact dragen wij ook zorg voor veel administratief werk. Zorgen dat gasten weten waar ze naartoe moeten d.m.v. informatieborden, zowel beneden als boven. Naast de receptie zit Hartig waar de receptie ook zo af ten toe bijspringt. Kortom: een veelzijdige leuke baan met veel gastencontact bij The Green.”