Functiegebieden en functies

Hieronder vind je de binnen onze organisatie bestaande functiegebieden met de meest voorkomende functies.

Willem_bediening

Bediening/Banqueting

In een functie in de bediening/banqueting draag jij er zorg voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. In de restaurants is dit door het voorbereiden van de mise en place, het opnemen van bestellingen en het serveren van gerechten en dranken, waarbij je de verwachtingen van de gast altijd probeert te overtreffen. In de functie van Servicemedewerker Banqueting ben jij dé gastvrouw/gastheer voor de gasten die in onze zalen samenkomen. Je heet je gasten welkom en ontzorgt hen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding (zalen klaarzetten inclusief de benodigde materialen en F&B) en het verloop van alle soorten bijeenkomsten. Tussendoor en na afloop zorgen we natuurlijk weer voor een schone werkomgeving.

vacatures

Keuken

In één van deze functies ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voorgang in de keuken. Dit bestaat uit voorbereidende werkzaamheden (wassen, snijden en (voor)koken e.d.) het maken van de buffetten en bereiden van de gerechten. Met jouw creativiteit en oog voor gaarheid, smaak en kleur draag jij zorg dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je maakt je dienstbaar richting de gasten door jouw inbreng te leveren voor de menukaarten en de invulling van de buffetten. Ook vind je het leuk om met onze gasten in contact te komen en hen enthousiast te vertellen over het eten dat je hebt bereid.

Sarah Lee Rotterdam Airport Hotel

Receptie/front office

De afdeling receptie (in de hotels noemen we dit front office) is verantwoordelijk voor het gastenontvangst. Jij bent het eerste gezicht dat onze gasten zien als zij naar binnen komen lopen. Naast het visitekaartje ben jij verantwoordelijk voor de bediening van de telefooncentrale, de administratieve en secretariële ondersteuning o.a. door middel van het beantwoorden van e-mails en het verlenen van informatie en service voor de gasten. In de hotels houd je je daarnaast ook bezig met kamerreserveringen.

Functies

– F&B Manager

Restaurant Manager

– (Assistent) Service Manager

– Servicemedewerker Banqueting

– Servicemedewerker Bediening

– Stagiair Banqueting/Bediening

– Leerling Bediening

– Supervisor Bediening/Banqueting

Functies

– Servicemedewerker Afwas

– Chef Kok

– Leerling Keuken

– Manager Keuken

– Servicemedewerker Keuken

– Sous Chef

– Zelfstandig Werkend Kok

Functies

– Manager Receptie/Front Office

– Nachtservicemedewerker

– Servicemedewerker Receptie/Front Office

– Stagiair Receptie/Front Office

– Supervisor Receptie/Front Office

Financiële administratie & ICT

Vanuit de afdeling Financiële Administratie worden centraal alle financiële zaken geregeld voor  de gehele organisatie. Denk hierbij aan de debiteuren-, crediteuren- en salarisadministratie, facturatie en rapportages.

De afdeling ICT zorgt ervoor dat alle systemen en technische apparatuur naar behoren werken. Hierbij kun je denken aan online boekingssystemen, kassasystemen, computers, laptops, printers, telefooncentrales en mobiele telefoons.

Technische dienst

Bij de afdeling Technische Dienst stel je de onderhoudsplanning op en ben je verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de voorzieningen in het bedrijf, alsmede van het bedrijfspand zelf. Hiertoe verricht je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en regel/coördineer je de operationele uitvoering van specialistische technische werkzaamheden. Gasten ondersteun je met jouw kennis over audiovisuele dienst en techniek, waaronder apparatuur klaarzetten en storingen en AV/ICT gerelateerde vraagstukken oplossen.

HR

De afdeling HR vertaalt de strategie van de organisatie door naar het HR beleid en vervult dan ook een belangrijke rol in het beleid inzake – en de interne communicatie over ons cultuurprogramma Kindest Regardz. Ook houdt zij zich bezig met arbeidsmarktcommunicatie (o.a. bezoeken van stagebeurzen, social media), werving en selectie, verzuim, arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, personeels- en salarisadministratie en (interne) trainingen.

Functies

– Allround Medewerker Financiële Administratie

– Financieel Directeur

– (Assistent) Manager Finance & Control

– Manager ICT

Functies

– Coördinator Technische Dienst

– Hoofd Technische Dienst

– Servicemedewerker AV-middelen

– Servicemedewerker Technische Dienst

Functies

– Manager HR & Cultuur

– HR Adviseur & Cultuurmaker

– Personeels- & Salarisadministrateur

– Stagiair HR & Cultuur

Sales

De afdeling Sales gelooft in de kracht van relaties en richt zich op het genereren van new business, bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Het streven is om Regardz Hospitality Group nog meer op de kaart te zetten als dé totaaloplosser in het faciliteren van trainingen, vergaderingen, congressen en events.

Meeting Experts

Als Meeting Expert ben je verantwoordelijk voor het behandelen van zakelijke en particuliere aanvragen voor reserveringen. Je verstrekt informatie, stelt offertes op en verwerkt boekingsgegevens en geeft in voorkomende gevallen op locatie rondleidingen.

Marketing

Op de afdeling Marketing houd je je bezig met alle externe communicatie. Hier worden onder andere de websites en social media up to date gehouden. Daarnaast wordt er zorg gedragen voor de blijvende vindbaarheid van alle websites van onze organisatie.

Functies

– Commercieel Manager

– Sales Manager (Meeting Solutions)

– Stagiair Sales

Functies

– (Assistent) Manager Meeting Experts

– Meeting Expert

Functies

– Manager Marketing

– Marketing Automation Manager

– Medewerker Marketing