Clubizz

Clubizz is gelegen tegenover Rotterdam The Hague Airport. Onze gasten kunnen hier flexwerken, ontmoeten, vergaderen, en slapen. Ook kan je terecht bij Clubizz voor een heerlijk en gezond ontbijt, lunch of diner. Met onze unieke services voelen onze gasten zich helemaal op hun gemak. Bekijk de eigen website via www.clubizz.nl.

Er is geen reden meer om te vertrekken

Hoe lang iemand ook bij ons blijft, onze gasten vinden altijd de juiste voorzieningen om te werken, elkaar te ontmoeten, te ontspannen en te overnachten. Van inspiratie door de ambiance, tot de producten en diensten die zijn afgestemd op de wensen van de flexibele en mobiele gast. Onze dienstverlening geeft geen enkele reden om weer te vertrekken. Onze aandacht voor extra wensen zorgt ervoor dat onze gasten niets zullen missen. Onze zorg is nooit klaar. Samen met het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel zijn we trots op ons gastgeverschap.

Totaaloplosser

In de markt waar mensen steeds mobieler worden en waar flexwerken niet meer weg te denken is, willen wij ons onderscheiden. Clubizz als totaaloplosser. Met onze uiteenlopende services en met ons brede aanbod van werkplekken geven wij onze gasten de ruimte. Alle ruimtes zijn van alle gemakken en techniek voorzien. Met onze Personal Service App heeft onze gast toegang tot alle producten, diensten en services. Van slapen tot werken en van een heerlijk diner tot het faciliteren van een congres.